Jump to content

 Vă așteptăm pe unul dintre serverele noastre pentru a lega noi prietenii. 

Sign in to follow this  
Sharp

Regulament EliteGames - actualizat 10/16/17

Recommended Posts

JKjIdEM.png

REGULAMENT

1. Nu sunt admise pe forum mesaje și cuvinte, link-uri sau imagini obscene, vulgare, cu orientare sexuală, instigatoare, amenințătoare, rasiste, discriminatoare sau de altă natură, care să jignească sau să umilească utilizatorii forumului.

2. Înainte de a crea un topic, folosește funcția caută, vei găsi răspunsul mult mai rapid.

3. Avatarul și semnătura nu trebuie să conțină imagini vulgare.
4. Nu scrieți cu CAPS LOCK. În limbajul internetului se înțelege că țipați.
5. Nu postați în topicuri mai vechi de 2 săptămâni doar cu scopul de a vă crește numărul de posturi.
6. Nu faceți dublu-post, când va fi cineva disponibil veți primi răspunsul.
7. Încercați să folosiți limba română în mod corect. Nu sunt acceptate scrieri de genul "tz","sh", "k" etc.
8. Nu aveți voie să folosiţi avatarul / semnătura altui user fără acordul său dacă imaginea este modificată / editată de el sau pentru el. Atâta timp cât alt user o poartă, trebuie acordul lui.
9. Crearea și folosirea a mai multor conturi ale aceluiași utilizator în scopuri de a posta până la expirarea suspend-ului pe contul principal sau a altor activități care încalcă regulamentul (Votarea la poll) este interzisă.
10. Furtul topicurilor, template-urilor, imaginilor (userbar-uri, ş.a,) sau a altor lucruri care aparţin acestui forum este interzis.
11. Nu aveți voie să faceți reclamă la alte comunități ce au același domeniu de activitate ca și EliteGames. Regula se aplică și în cadrul mesageriei private.
12. Warrez-ul este interzis. Mai exact, nu aveți voie să postați link-uri spre resurse ilegale, sau discuții, gen hack / serial key-uri/ keygen-uri / crack-uri.
13. Este interzisă postarea de discuții care nu au legătură cu subiectul. (off-topic).
14. Este interzisă folosirea abuzivă a emoticon-urilor în posturile făcute, sau scrierea unui mesaj doar din emoticon-uri.
15. Folosiți funcția "REPORT" dacă întâlniți un mesaj care încalcă regulamentul. Poate fi folosită și în cadrul mesageriei private.

16. Pe acest forum este interzis trolling-ul, adică fără poze în care să ironizați alți utilizatori, fără texte ironice sau scrise în bătaie de joc gen "p3 b0$$i @5h7ia ai vr @dmyny", etc.

17. Este interzisă crearea de subiecte, de discuții sau postarea de mesaje cu scopul vânzării unor produse, key-uri sau orice alt tip de produs, inclusiv link-uri spre site-uri nesigure pentru servicii ce implică utilizatorii spre a lăsa date personale.

 

Staff-ul EliteGames își rezervă dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli, fără notificarea prealabilă a membrilor, în orice moment.

 
  • Love 1

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×