Jump to content

 Vă așteptăm pe unul dintre serverele noastre pentru a lega noi prietenii. 

Alexandru

Founder
 • Content count

  230
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Alexandru last won the day on November 29 2017

Alexandru had the most liked content!

Community Reputation

27 Activ

4 Followers

About Alexandru

 • Rank
  ♛We will dominate the earth♛
 • Birthday 01/09/2001

Informaţii personale

 • Interese
  Forum managemant & informations
 • Ocupaţie
  Student
 • Locaţie
  Olt, RO

Specificaţii PC

 • Procesor
  i3
 • Memorii
  4 GB
 • Monitor
  Philips 193V
 • Tastatură
  Apex M800
 • Mouse
  Rival 700
 • Căşti
  Natec Genesis H59
 • Microfon
  AT2020

Recent Profile Visitors

1,423 profile views
 1. Concurs PUBG v.2

  Ne cerem scuze pentru neplăcerile create dar concursul a fost pus pe ”hide” ceva timp, așa că l-am repus în funcțiune. Dorim să-l finalizăm luna aceasta obținându-ne target-ul dorit. Mult succes în continuare tuturor! UP!
 2. Cerere unBAN Marius)

  Banul rămâne.
 3. [Portofoliu] Eduard#

  portofoliu inactiv, t/c.
 4. Cerere DNS

  Salut, @Luca21TTS! Cu privire la serverul tău, am să-ți las mai jos neregulile găsite și o decizie finală. Am refuzat din start să intru pe server încă de când i-am văzut numele. (http://prntscr.com/hrchiz) Link-ul către gamestate al serverului lipsește. În legătură cu host-ul pe care îl aveți, nu am prea auzit de această firmă, tocmai de aceea n-aș avea încredere în ea. Reveniți cu o cerere nouă atunci când aveți totul în regulă, momentan RESPINS.
 5. Prezentare - raySAN1

  Bine ai venit pe comunitatea EliteGames @ România! Nu uita să citești regulamentul comunității pentru a nu avea probleme pe viitor.
 6. Cerere helper Marius_

  Topic inactiv, te rog revino cu un topic nou dacă este cazul. topic closed.
 7. Cerere helper Marius_

  În ciuda faptului că nu te prea cunosc, am văzut că ești destul de activ pe teamspeak. Din partea mea ai un pro, vezi cum faci cu activitatea; succes.
 8. Prezentare sKs

  Bine ai venit! Nu uita să citești regulamentul pentru a nu avea probleme pe viitor. t/c.
 9. Prezentare Lem0n.GFZ

  Bine ai venit pe comunitatea EliteGames @ România! Nu uita să citești regulamentul pentru a nu avea probleme pe viitor.
 10. Cerere BtN

  În urma activității pe care o ai pe teamspeak, seriozitatea, comportamentul și devotarea ta, de la mine ai un pro. Succes!
 11. Reclamații - model & informații

  Cei care au fost victima unui abuz pe serverul nostru de teamspeak, sunt rugați să posteze un topic nou reclamându-l pe user-ul în cauză, respectând modelul de mai jos. Numele Reclamatului: Dovada(Screenshot): Descrierea situatiei: În topic-ul dvs. trebuie să descrieți cât mai amănunțit situația. Toate câmpurile sunt obligatorii. Dovezile editate nu sunt luate în considerare.
 12. Cei care totuși au încălcat regulamentul comunității, sunt rexaminați în privința sancțiunii primite, urmând ca aceștia să fie sau nu debanați. Cei dornici, o pot face urmând modelul de mai jos, dacă respectă cerințele necesare. Model Nickname: De ce ai fost banat: De cine ai fost banat: Unique ID: Alte mențiuni: Informații/regulament cerere. Trebuie să prezentați motivul banului primit, opțional fiind aducerea unei dovezi din partea celui care va banat. Toate câmpurile sunt obligatorii.
 13. Cei dornici de un canal personal pe serverul nostru de teamspeak (ts.elitegames.ro) sunt rugați să facă o cerere urmând modelul de mai jos, respectând și cerințele necesare. Model Nume canal » Adăugare sub-canal » Fondator pe canal » Unique ID » Regulament/informații Cererile trebuie să respecte modelul de mai sus , în caz contrar, cererea va fi respinsă! Model titlu: Cerere canal NUME Cine nu respectă modelul, cererea nu i se va lua în considerare, fiind automat respinsă.
 14. Cei ce vor să facă parte din echipa administrativă a serverului de teamspeak (ts.elitegames.ro), sunt rugați să facă o cerere de funcție urmând modelul de mai jos, bineînțeles dacă respectă cerințele minime. Model Nickname teamspeak: Nume real: Unique ID: De ce vrei să faci parte din echipa administrativă ts.elitegames.ro?: Comentarii adiționale: Informații & cerințe aplicație. Dacă doriți să aplicați pentru o funcție, trebuie să aveți o experiență vastă în domeniul teamspeak, și o activitate relativ mare pe serverul nostru. Întrebările notate cu ”*” sunt obligatorii, și nu trebuie lăsate necompletate. Aplicația se face creând un nou topic aici. Dacă doriți să fiți acceptați nu trebuie să aveți altercații cu utilizatorii comunității, sau cu un membru administrativ.
×