Jump to content

Vrei să socializezi mai mult cu membrii comunității? Te așteptăm pe ts.elitegames.ro

 

 • Announcements

  • System

   Regulament general   08/17/2017

   REGULAMENT 1. Nu sunt admise pe forum mesaje și cuvinte, link-uri sau imagini obscene, vulgare, cu orientare sexuală, instigatoare, amenințătoare, rasiste, discriminatoare sau de altă natură, care să jignească sau să umilească utilizatorii forumului. 2. Înainte de a crea un topic, folosește funcția caută, vei găsi răspunsul mult mai rapid. 3. Avatarul și semnătura nu trebuie să conțină imagini vulgare.
   4. Nu scrieți cu CAPS LOCK. În limbajul internetului se înțelege că țipați.
   5. Nu postați în topicuri mai vechi de 2 săptămâni doar cu scopul de a vă crește numărul de posturi.
   6. Nu faceți dublu-post, când va fi cineva disponibil veți primi răspunsul.
   7. Încercați să folosiți limba română în mod corect. Nu sunt acceptate scrieri de genul "tz","sh", "k" etc.
   8. Nu aveți voie să folosiţi avatarul / semnătura altui user fără acordul său dacă imaginea este modificată / editată de el sau pentru el. Atâta timp cât alt user o poartă, trebuie acordul lui.
   9. Crearea și folosirea a mai multor conturi ale aceluiași utilizator în scopuri de a posta până la expirarea suspend-ului pe contul principal sau a altor activități care încalcă regulamentul (Votarea la poll) este interzisă.
   10. Furtul topicurilor, template-urilor, imaginilor (userbar-uri, ş.a,) sau a altor lucruri care aparţin acestui forum este interzis.
   11. Nu aveți voie să faceți reclamă la alte comunități ce au același domeniu de activitate ca și EliteGames. Regula se aplică și în cadrul mesageriei private.
   12. Warrez-ul este interzis. Mai exact, nu aveți voie să postați link-uri spre resurse ilegale, sau discuții, gen hack / serial key-uri/ keygen-uri / crack-uri.
   13. Este interzisă postarea de discuții care nu au legătură cu subiectul. (off-topic).
   14. Este interzisă folosirea abuzivă a emoticon-urilor în posturile făcute, sau scrierea unui mesaj doar din emoticon-uri.
   15. Folosiți funcția "REPORT" dacă întâlniți un mesaj care încalcă regulamentul. Poate fi folosită și în cadrul mesageriei private. 16. Pe acest forum este interzis trolling-ul, adică fără poze în care să ironizați alți utilizatori, fără texte ironice sau scrise în bătaie de joc gen "p3 b0$$i @5h7ia ai vr @dmyny", etc. 17. Este interzisă crearea de subiecte, de discuții sau postarea de mesaje cu scopul vânzării unor produse, key-uri sau orice alt tip de produs, inclusiv link-uri spre site-uri nesigure pentru servicii ce implică utilizatorii spre a lăsa date personale.   Staff-ul EliteGames își rezervă dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli, fără notificarea prealabilă a membrilor, în orice moment.  

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 12/08/2017 in all areas

 1. 2 points
  Salut, După cum bine puteți vedea noua reclamă din sidebar (partea din dreapta a afișării principale a forumului), avem un nou partener principal. Căzând de comun acord cu restul conducerii comunității noastre și conducerea respectivilor parteneri, am ajuns la concluzia de a face un parteneriat între cele 2 proiecte, avantajându-ne pe viitor. Este vorba despre comunitatea desprefotbal.eu, un website și totodată un proiect mare dedicat fotbalului, în principal știrilor din fotbal. Acesta are mai multe arii, cum ar fi și cea mai cunoscută după prima pagină unde vă sunt afișate ultimele știri, este liga1.desprefotbal.eu - arie care arată clasamentul real-time din Liga 1 Betano, prima ligă de fotbal a României. Automat, am preluat 50% dintre acțiunile Desprefotbal.eu și devine parte a proiectului EliteGames. Parteneri fiind, performanțele noastre în gaming sunt împărțite cu Desprefotbal și invers. Probabil mulți dintre voi veți spune că gaming-ul nu are nicio legătură cu un proiect dedicat fotbalului, dar pe noi ne ajută foarte mult pentru extinderea întregii comunități, respectiv întregului proiect ce ni l-am propus. Veți vedea pe viitor colaborările dintre noi.
 2. 1 point
  Nume: Alex Varsta: 14 SteamID : www.steamcommunity.com/id/maddcat Ore Jucate ( link GAMETRACKER ) : https://www.gametracker.com/rrre/ nu am putut sa pun maddcat Ai citit regulamentul? : Da
 3. 1 point
  Cerere respinsă. Inactivitate pe server. Nu ai orele necesare. Comportament-ul tău lasă de dorit. #Locked.
 4. 1 point
  Proiectul dintre comunitatea noastră, EliteGames @ România și comunitatea desprefotbal a luat sfârșit din motive confidențiale. orice legătură (strict din punct de vedere profesional) dintre elitegames și desprefotbal a fost ruptă. toate link-urile de pe ambele site-uri către site-ul partener au fost șterse. Vă mulțumim.
 5. 1 point
  Prenume: Florin Vârstă: 16 Descriere (minim 5 cuvinte): Ma numesc Florin, am 16 ani si sunt din Botosani. Ocupație: Scoala. Joc(uri) preferat(e): CS 1.6 | SA:MP Ce părere ai despre proiectul EliteGames: O parere buna! De unde ai aflat de noi?: De pe ts Alte precizări: Bine v-am gasit!
 6. 1 point
  ACCEPTAT Va rog sa dati t/c
 7. 1 point
×