Jump to content

Vrei să socializezi mai mult cu membrii comunității? Te așteptăm pe ts.elitegames.ro

 

 • Announcements

  • System

   Regulament general   08/17/2017

   REGULAMENT 1. Nu sunt admise pe forum mesaje și cuvinte, link-uri sau imagini obscene, vulgare, cu orientare sexuală, instigatoare, amenințătoare, rasiste, discriminatoare sau de altă natură, care să jignească sau să umilească utilizatorii forumului. 2. Înainte de a crea un topic, folosește funcția caută, vei găsi răspunsul mult mai rapid. 3. Avatarul și semnătura nu trebuie să conțină imagini vulgare.
   4. Nu scrieți cu CAPS LOCK. În limbajul internetului se înțelege că țipați.
   5. Nu postați în topicuri mai vechi de 2 săptămâni doar cu scopul de a vă crește numărul de posturi.
   6. Nu faceți dublu-post, când va fi cineva disponibil veți primi răspunsul.
   7. Încercați să folosiți limba română în mod corect. Nu sunt acceptate scrieri de genul "tz","sh", "k" etc.
   8. Nu aveți voie să folosiţi avatarul / semnătura altui user fără acordul său dacă imaginea este modificată / editată de el sau pentru el. Atâta timp cât alt user o poartă, trebuie acordul lui.
   9. Crearea și folosirea a mai multor conturi ale aceluiași utilizator în scopuri de a posta până la expirarea suspend-ului pe contul principal sau a altor activități care încalcă regulamentul (Votarea la poll) este interzisă.
   10. Furtul topicurilor, template-urilor, imaginilor (userbar-uri, ş.a,) sau a altor lucruri care aparţin acestui forum este interzis.
   11. Nu aveți voie să faceți reclamă la alte comunități ce au același domeniu de activitate ca și EliteGames. Regula se aplică și în cadrul mesageriei private.
   12. Warrez-ul este interzis. Mai exact, nu aveți voie să postați link-uri spre resurse ilegale, sau discuții, gen hack / serial key-uri/ keygen-uri / crack-uri.
   13. Este interzisă postarea de discuții care nu au legătură cu subiectul. (off-topic).
   14. Este interzisă folosirea abuzivă a emoticon-urilor în posturile făcute, sau scrierea unui mesaj doar din emoticon-uri.
   15. Folosiți funcția "REPORT" dacă întâlniți un mesaj care încalcă regulamentul. Poate fi folosită și în cadrul mesageriei private. 16. Pe acest forum este interzis trolling-ul, adică fără poze în care să ironizați alți utilizatori, fără texte ironice sau scrise în bătaie de joc gen "p3 b0$$i @5h7ia ai vr @dmyny", etc. 17. Este interzisă crearea de subiecte, de discuții sau postarea de mesaje cu scopul vânzării unor produse, key-uri sau orice alt tip de produs, inclusiv link-uri spre site-uri nesigure pentru servicii ce implică utilizatorii spre a lăsa date personale.   Staff-ul EliteGames își rezervă dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli, fără notificarea prealabilă a membrilor, în orice moment.  

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 11/15/2017 in all areas

 1. 5 points
  Salut, După cum bine puteți vedea noua reclamă din sidebar (partea din dreapta a afișării principale a forumului), avem un nou partener principal. Căzând de comun acord cu restul conducerii comunității noastre și conducerea respectivilor parteneri, am ajuns la concluzia de a face un parteneriat între cele 2 proiecte, avantajându-ne pe viitor. Este vorba despre comunitatea desprefotbal.eu, un website și totodată un proiect mare dedicat fotbalului, în principal știrilor din fotbal. Acesta are mai multe arii, cum ar fi și cea mai cunoscută după prima pagină unde vă sunt afișate ultimele știri, este liga1.desprefotbal.eu - arie care arată clasamentul real-time din Liga 1 Betano, prima ligă de fotbal a României. Automat, am preluat 50% dintre acțiunile Desprefotbal.eu și devine parte a proiectului EliteGames. Parteneri fiind, performanțele noastre în gaming sunt împărțite cu Desprefotbal și invers. Probabil mulți dintre voi veți spune că gaming-ul nu are nicio legătură cu un proiect dedicat fotbalului, dar pe noi ne ajută foarte mult pentru extinderea întregii comunități, respectiv întregului proiect ce ni l-am propus. Veți vedea pe viitor colaborările dintre noi.
 2. 3 points
  Prenume: Andreea Vârstă: 16 Descriere (minim 5 cuvinte): - Ocupație: elevă Joc(uri) preferat(e): cs1.6, l4d2 Ce părere ai despre proiectul EliteGames: arată bine până acum. De unde ai aflat de noi?: rsn Alte precizări:
 3. 2 points
  Prenume: Florin Vârstă: 16 Descriere (minim 5 cuvinte): Ma numesc Florin, am 16 ani si sunt din Botosani. Ocupație: Scoala. Joc(uri) preferat(e): CS 1.6 | SA:MP Ce părere ai despre proiectul EliteGames: O parere buna! De unde ai aflat de noi?: De pe ts Alte precizări: Bine v-am gasit!
 4. 2 points
  Prenume:Catalin Vârstă:19 Descriere (minim 5 cuvinte): :@ Ocupație:GAMING/MUNCA Joc(uri) preferat(e): Nu am , ma joc aproape orice :)) Ce părere ai despre proiectul EliteGames:Interesant De unde ai aflat de noi?:rsn Alte precizări: sal
 5. 2 points
  A fost modificată interfaţa forumului A fost eliminat indexul până la crearea unuia nou Au fost modificate reacţiile
 6. 2 points
  A fost actualizat forumul cu o nouă temă, așa că așteptăm părerile și sugestiile voastre.
 7. 1 point
  Cerere respinsă. Inactivitate pe server. Nu ai orele necesare. Comportament-ul tău lasă de dorit. #Locked.
 8. 1 point
  Nume: Alex Varsta: 14 SteamID : www.steamcommunity.com/id/maddcat Ore Jucate ( link GAMETRACKER ) : https://www.gametracker.com/rrre/ nu am putut sa pun maddcat Ai citit regulamentul? : Da
 9. 1 point
  Proiectul dintre comunitatea noastră, EliteGames @ România și comunitatea desprefotbal a luat sfârșit din motive confidențiale. orice legătură (strict din punct de vedere profesional) dintre elitegames și desprefotbal a fost ruptă. toate link-urile de pe ambele site-uri către site-ul partener au fost șterse. Vă mulțumim.
 10. 1 point
  Nickname teamspeak: Btn Nume real: Butnariu Ionut Andrei Unique ID: De ce vrei să faci parte din echipa administrativă ts.elitegames.ro?: M-am saturat sa umblu peste tot in gasirea unui TS capabil !!!! Comentarii adiționale: Eu o sa intru cat de des pot ( cam 3-4 ore pe zi ) plus ca mai vin cu jucatori de csgo !
 11. 1 point
  ACCEPTAT Va rog sa dati t/c
 12. 1 point
  Pro , esti de treaba:)
 13. 1 point
 14. 1 point
  Prenume:Dorin Vârstă: 20 Descriere (minim 5 cuvinte): = Ocupație: Work Joc(uri) preferat(e): CS/samp Ce părere ai despre proiectul EliteGames: Arata frumos,si organizat. De unde ai aflat de noi?: Reclama. Alte precizări:
 15. 1 point
 16. 1 point
 17. 1 point
 18. 1 point
  Salut, Am scos gradele tuturor utilizatorilor pentru a le ordona corespunzător, cine avea grad este rugat să lase un reply cu funcţia deţinută.
 19. 1 point
  Salut, eu sunt Fondatorul serverului Easy,
 20. 1 point
 21. 1 point
 22. 1 point
 23. 1 point
  As vrea sa ma joc putin cu avatarul tau in ps, pot?
 24. 1 point
  Salutare dragi utilizatori EliteGames @ România! Luând în vedere faptul că acel concurs cu PUBG (PlayerUnknown's Battlegrounds) a fost un succes total, ne-am gândit să mai organizăm unul, tot cu acest joc. Câștigătorul anterior a fost @Andrei, acesta și-a primit premiul sub formă de gift; iar acum se bucură de joc. Pentru a participa la acest concurs, trebuie să respectați criteriile de mai jos, și să lăsați un reply acestui topic urmând modelul (lăsat mai jos). Sunteți nevoiți să distribuiți acest giveaway; nu contează pe ce platforme. Sunteți rugați să participați doar dacă aveți specificațiile necesare; le puteți găsii aici. Extragerea se va face prin intermediul site-ului random.org Timpul de primire a premiului variază între 24 și 48 de ore. Data trecută, ne-am atins cu succes target-ul (200 membrii); de data aceasta vrem să mărim miza, extragerea se va face la 300 membrii! Model pentru înscriere giveaway: Nickname forum: De ce îți dorești să câștigi acest joc?: Poză cu specificații PC Poza cu share-ul facut pe platforma dorita: Steam ID URL: Adresă contact Steam ID/Facebook/ Mail : De unde ai aflat de noi?:
 25. 1 point
  REGULAMENT 1. Nu sunt admise pe forum mesaje și cuvinte, link-uri sau imagini obscene, vulgare, cu orientare sexuală, instigatoare, amenințătoare, rasiste, discriminatoare sau de altă natură, care să jignească sau să umilească utilizatorii forumului. 2. Înainte de a crea un topic, folosește funcția caută, vei găsi răspunsul mult mai rapid. 3. Avatarul și semnătura nu trebuie să conțină imagini vulgare. 4. Nu scrieți cu CAPS LOCK. În limbajul internetului se înțelege că țipați. 5. Nu postați în topicuri mai vechi de 2 săptămâni doar cu scopul de a vă crește numărul de posturi. 6. Nu faceți dublu-post, când va fi cineva disponibil veți primi răspunsul. 7. Încercați să folosiți limba română în mod corect. Nu sunt acceptate scrieri de genul "tz","sh", "k" etc. 8. Nu aveți voie să folosiţi avatarul / semnătura altui user fără acordul său dacă imaginea este modificată / editată de el sau pentru el. Atâta timp cât alt user o poartă, trebuie acordul lui. 9. Crearea și folosirea a mai multor conturi ale aceluiași utilizator în scopuri de a posta până la expirarea suspend-ului pe contul principal sau a altor activități care încalcă regulamentul (Votarea la poll) este interzisă. 10. Furtul topicurilor, template-urilor, imaginilor (userbar-uri, ş.a,) sau a altor lucruri care aparţin acestui forum este interzis. 11. Nu aveți voie să faceți reclamă la alte comunități ce au același domeniu de activitate ca și EliteGames. Regula se aplică și în cadrul mesageriei private. 12. Warrez-ul este interzis. Mai exact, nu aveți voie să postați link-uri spre resurse ilegale, sau discuții, gen hack / serial key-uri/ keygen-uri / crack-uri. 13. Este interzisă postarea de discuții care nu au legătură cu subiectul. (off-topic). 14. Este interzisă folosirea abuzivă a emoticon-urilor în posturile făcute, sau scrierea unui mesaj doar din emoticon-uri. 15. Folosiți funcția "REPORT" dacă întâlniți un mesaj care încalcă regulamentul. Poate fi folosită și în cadrul mesageriei private. 16. Pe acest forum este interzis trolling-ul, adică fără poze în care să ironizați alți utilizatori, fără texte ironice sau scrise în bătaie de joc gen "p3 b0$$i @5h7ia ai vr @dmyny", etc. 17. Este interzisă crearea de subiecte, de discuții sau postarea de mesaje cu scopul vânzării unor produse, key-uri sau orice alt tip de produs, inclusiv link-uri spre site-uri nesigure pentru servicii ce implică utilizatorii spre a lăsa date personale. Staff-ul EliteGames își rezervă dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli, fără notificarea prealabilă a membrilor, în orice moment.
 26. 1 point
  Ce DNS doreşti: RPG.ELITEGAMERS.RO Ce adresă IP are serverul: 188.212.102.153:7777 Ce mod are serverul dvs.: Rpg. De la ce firmă aveţi host: Asynet Romania. Link statistici gametracker: https://www.game-state.com/188.212.102.153:7777/ Tin sa mentionez ca momentan serverul nu beneficiaza inca de un gamemode. Un gamemode este in lucru si in curand va fi implementat pe server.
 27. 1 point
  În această categorie se fac reclamații doar la adresa membrilor din staff, iar orice alt topic care se abate de la regulament va fi mutat la arhivă. Reclamat: Motiv & descriere: Dovezi (screen-uri sau alte argumente): Alte informații: Atenție, la dovezi dacă alegeți să folosiți argumentele, acestea trebuie să fie extrem de valide și să explicați orice, în detaliu.
 28. 0 points
  Noua temă implementată de tine, @rsn, mi se pare una nu neeapărat simplistă, ci una care ne-ar ajuta să sporim performanța comunității, ridicând-o la un alt nivel. Simplitatea, eleganța și design-ul acestei teme m-a lăsat cu gura căscată, momentan nu am găsit vreun bug la ea, revin cu edit în caz că găsesc. - nu merg accesate rank-urile din legendă
×