Sari la conținut
you're not logged in
what you can do?
 • Anunțuri

  • System

   Regulament general   17.08.2017

   REGULAMENT 1. Nu sunt admise pe forum mesaje și cuvinte, link-uri sau imagini obscene, vulgare, cu orientare sexuală, instigatoare, amenințătoare, rasiste, discriminatoare sau de altă natură, care să jignească sau să umilească utilizatorii forumului. 2. Înainte de a crea un topic, folosește funcția caută, vei găsi răspunsul mult mai rapid. 3. Avatarul și semnătura nu trebuie să conțină imagini vulgare.
   4. Nu scrieți cu CAPS LOCK. În limbajul internetului se înțelege că țipați.
   5. Nu postați în topicuri mai vechi de 2 săptămâni doar cu scopul de a vă crește numărul de posturi.
   6. Nu faceți dublu-post, când va fi cineva disponibil veți primi răspunsul.
   7. Încercați să folosiți limba română în mod corect. Nu sunt acceptate scrieri de genul "tz","sh", "k" etc.
   8. Nu aveți voie să folosiţi avatarul / semnătura altui user fără acordul său dacă imaginea este modificată / editată de el sau pentru el. Atâta timp cât alt user o poartă, trebuie acordul lui.
   9. Crearea și folosirea a mai multor conturi ale aceluiași utilizator în scopuri de a posta până la expirarea suspend-ului pe contul principal sau a altor activități care încalcă regulamentul (Votarea la poll) este interzisă.
   10. Furtul topicurilor, template-urilor, imaginilor (userbar-uri, ş.a,) sau a altor lucruri care aparţin acestui forum este interzis.
   11. Nu aveți voie să faceți reclamă la alte comunități ce au același domeniu de activitate ca și EliteGames. Regula se aplică și în cadrul mesageriei private.
   12. Warrez-ul este interzis. Mai exact, nu aveți voie să postați link-uri spre resurse ilegale, sau discuții, gen hack / serial key-uri/ keygen-uri / crack-uri.
   13. Este interzisă postarea de discuții care nu au legătură cu subiectul. (off-topic).
   14. Este interzisă folosirea abuzivă a emoticon-urilor în posturile făcute, sau scrierea unui mesaj doar din emoticon-uri.
   15. Folosiți funcția "REPORT" dacă întâlniți un mesaj care încalcă regulamentul. Poate fi folosită și în cadrul mesageriei private. 16. Pe acest forum este interzis trolling-ul, adică fără poze în care să ironizați alți utilizatori, fără texte ironice sau scrise în bătaie de joc gen "p3 b0$$i @5h7ia ai vr @dmyny", etc. 17. Este interzisă crearea de subiecte, de discuții sau postarea de mesaje cu scopul vânzării unor produse, key-uri sau orice alt tip de produs, inclusiv link-uri spre site-uri nesigure pentru servicii ce implică utilizatorii spre a lăsa date personale.   Staff-ul EliteGames își rezervă dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli, fără notificarea prealabilă a membrilor, în orice moment.  

Tabel Lideri


Conținut Popular

Afișez cel mai apreciat conținut din 20.09.2017 în toate secțiunile

 1. 3 puncte
  Arata foarte bine, desi multi spun ca sunt toate la fel mai multe nici nu prea ai ce sa faci, pana la urma e o platforma si aceleasi lucruri sunt peste tot. Daca se adauga si bara gen: http://prntscr.com/gz24s2 (Nu stiu cum se numeste) ar fi chiar perfect. (Si iconita http://prntscr.com/gz265n nu e un lucru chiar asa important dar nu ar strica :P)
 2. 3 puncte
  Nickname forum: raphree De ce dorești să câștigi acest concurs?: Imi place jocul. Deții jocuri asemănătoare?: Nu. O adresă de contact: Steam/Forum. De unde ai aflat de comunitatea noastră?: Pe net.
 3. 2 puncte
 4. 2 puncte
  Prenume: Daniel. Vârstă: 16 ani. Descriere (minim 5 cuvinte): O să mă cunoașteți pe parcurs, cine dorește. Ocupație: Elev. Joc(uri) preferat(e): CS:GO, SA:MP și Paladins. Ce părere ai despre proiectul EliteGames: Pot spune că este unul destul de ok la momentul actual, cu o implicare mare și cu extindere mai mare pe partea de servere de jocuri se poate ajunge la un succes, asta văd la comunitate. De unde ai aflat de noi?: De la fratele Alexandru. Alte precizări: Salut.
 5. 2 puncte
  sper să vă placă. x x x x x x x x x
 6. 2 puncte
 7. 2 puncte
  Ce produs vinzi: VPS, are 4GB RAM, 100GB SSD, 10 IP-uri. Pe VPS este instalat gamecp (licentiat) si instalate jocurile cs 1.6 si sa:mp. Doreşti intermediar?: Depinde. Dovezi că deţii acel produs: https://imgur.com/v16eRqz Prin ce vrei să fii plătit: paypal - 10 euro, paysafecard - 50 lei, bancar - 50 lei.
 8. 2 puncte
  Ciao. 30 martie, Timişoara dar locuiesc la Sibiu. Aşadar, zodia Berbec. Am auzit de voi de pe eXtreamCS — mi-a plăcut ceea ce am văzut cu mici excepții unde se mai poate lucra pentru a da un surplus de eleganță forum-ului și sper să puteți ridica standardul gaming-ului românesc. Despre mine nu am foarte multe de spus, dar am foarte multe de demonstrat, foarte mult de explorat şi-mi trăiesc viaţa în cel mai curat şi creativ mod posibil şi, poate, imposibil. Dețin două firme, una se ocupă cu și despre reciclare iar cealaltă cu investiții momentan doar în online. Nu mă interesează bârfele, nu mă interesează vorbele goale. Îmi plac oamenii pozitivi, oamenii creativi, oamenii de la care ai ceva de învăţat şi pe care îi poţi învăţa. Îmi place comunicarea, libertatea de exprimare şi faptul că, am descoperit o cale de a ne cunoaşte și de a descoperi lucruri noi. Toate acestea nu pot duce decât la o evoluţie firească, normala şi aici mă refer doar la cei normali...aşa că, nu pot sa zic decât...Fuck the rest!!! Steam ID: /Narmer Să ne auzim cu bine.
 9. 2 puncte
  Premiul a fost trimis catre castigator. Va asteptam si la giveaway-urile urmatoare.
 10. 2 puncte
  După părerea mea, cealaltă tema era mult mai ok! Mi se pare destul de basic.. Bug: lipsește gradient-ul.
 11. 2 puncte
  Nickname forum: Sense Mr.Worldwide De ce dorești să câștigi acest concurs?: Am vazut ca este un joc frumos si as vrea sa ma joc cu prietenii. Deții jocuri asemănătoare?: Fortnite BattleRoyale(free)/ H1Z1 King Of The Kill O adresă de contact: Steam/Forum De unde ai aflat de comunitatea noastră?: De la Cedry2k
 12. 2 puncte
  Nickname forum: Edge De ce dorești să câștigi acest concurs?: Pare mișto jocul. Deții jocuri asemănătoare?: Nu O adresă de contact: ma aveți pe steam, skype etc. De unde ai aflat de comunitatea noastră?: Fost fondator dacă ma lăsați sa spun asa
 13. 2 puncte
  Nickname forum: Alex12 De ce dorești să câștigi acest concurs?: Deoarece vreau sa ma joc acest joc ! Deții jocuri asemănătoare?: Nu... O adresă de contact: Facebook : Alex Alecs sunt conectat cu el De unde ai aflat de comunitatea noastră?: De la DeNyS
 14. 2 puncte
  Nickname forum: DeNyS De ce dorești să câștigi acest concurs?: Ca să am jocul respectiv, e logic. Deții jocuri asemănătoare?: Nope. O adresă de contact: pctroubleshooting.ro/profile/35342-denys/ De unde ai aflat de comunitatea noastră?: De la Sixty pauer.
 15. 2 puncte
  Nickname forum: Nymph De ce dorești să câștigi acest concurs?: Pentru a ma putea juca PUBG. Deții jocuri asemănătoare?: Rust. O adresă de contact: vladyslavdvoretskyy@yahoo.ro (doar mail) De unde ai aflat de comunitatea noastră?: De la noopeye .
 16. 2 puncte
  Nickname forum: Spock De ce dorești să câștigi acest concurs?: Deoarece stiu acest joc de mult timp, imi place si nu mi-l permit. (Mi-am luat PC si acum sunt sarac). Deții jocuri asemănătoare?: Da, fornite care e moca. O adresă de contact: mihaibalan00@yahoo.com (email) / balan.mihai2000 (skype) / Spock#4831 (discord). De unde ai aflat de comunitatea noastră?: De pe facebook.
 17. 2 puncte
  Nickname forum :PandaTrEx De ce doresti ca castigi acest concurs?:Deoarece imi este ziua pe 14 octombrie si sunt sarac xD Deții jocuri asemănătoare?:Momentan nu. Am incercat Fortnite dar imi merge foarte greu O adresa de contact: poralin@gmail.com De unde ai aflat de comunitatea noastra?: De pe facebook
 18. 2 puncte
  Nickname forum: gh0st De ce doresti ca castigi acest concurs: vr pubg moca Detii jocuri asemanatoare?: CS:GO O adresa de contact: vallentynn12@gmail.com De unde ai aflat de comunitatea noastra?: Servere Surf
 19. 2 puncte
  Nickname forum: deeply De ce dorești să câștigi acest concurs?: Că-s sărac.. Deții jocuri asemănătoare?: CS:GO O adresă de contact: claudiurd@yahoo.com De unde ai aflat de comunitatea noastră?: Sharp
 20. 2 puncte
  Nickname forum:Cedry2k De ce dorești să câștigi acest concurs?:Pentru ca sunt sarac si nu am bani de pubg. Deții jocuri asemănătoare?:NU De unde ai aflat de comunitatea noastră?:sharp sa te binecuvanteze dumnezeu.
 21. 2 puncte
 22. 1 punct
 23. 1 punct
  Numele tău real: Lucian Vârsta ta reală: 16 Cum te putem contacta: PM, STEAM Ne poţi face o mică descriere despre tine?: 16 ani, profil mate-info, bajet de treaba :D Cu ce te ocupi în timpul tău liber: Programming, gaming etc Care crezi că este nota acestei comunităţi: 10 De unde ai aflat de noi: Reclama Bine v-am gasit !
 24. 1 punct
  Nu există o persoană care să inventeze o anumită culoare, sau o combinație de culori, să zică ce vor.
 25. 1 punct
  Îmi place,dar era mai okey cu culorile și logo-ul din tema trecută.
 26. 1 punct
  După cum ziceam, @ezeNtrix best designer ever! Iubesc la creațiile tale blur-ul și stock-urile; sincer să fiu aș aștepta o cerere designer din partea ta. +1; vreau avatar.
 27. 1 punct
  Auzisem la un moment dat că procesorul Qualcomm Snapdragon 835 ar fi ajuns deja la nivelul unui Core i3 de pe PC ca performanţă şi că în următorii ani telefoanele ar putea deveni la fel de puternice precum PC-urile. Un pas mare în această direcţie pare a-l fi făcut Apple prin chipset-ul Apple A11 Bionic de pe iPhone X şi iPhone 8. Aparent ar fi destul de puternic încât să pună în mişcare un MacBook. Apple A11 Bionic este un chipset hexa core care a trecut prin testul GeekBench recent şi indică o performanţă similară cu cea atinsă de cele mai noi modele MacBook Pro de 13 inch. A11 are un scor single core de 4169 puncte, ceea ce depăşeşte cu mult rivalii Qualcomm, Kirin şi mulţi alţii, dar şi predecesorii Apple A10 şi A10X. Între timp un MacBook Pro de 13 inch ajunge la 4592 puncte în acel test single core. Asta înseamnă că pe hârtie ai putea transplanta chipset-ul A11 pe un MacBook de 13 inch, înlocuind CPU-ul său Core i5 şi activitatea sau performanța laptop-ului să fie la fel. Evident e absurd să ne gândim la aşa ceva şi benchmark-urile sunt influenţate şi de rezoluţie, de optimizare, de RAM şi de mulţi alţi factori în care nu o să intrăm acum. Ce e cert e că Apple s-a pregătit ca A11 să domine liniştit în 2018, luptând cu Snapdragon 845 şi orice altceva mai propun rivalii Qualcomm. sursa:www.mobilissimo.ro
 28. 1 punct
  Eu unu l-am văzut foarte activ. De la mine ai un DA - Acceptat
 29. 1 punct
  Nu stiu ce sa zic, te-am vazut pe server, dar foarte putin, ai un Pro de la mine, ai grija ce faci.
 30. 1 punct
 31. 1 punct
  Am primit premiu, multumesc frumos EliteGames.Ro https://imgur.com/a/K6961
 32. 1 punct
  Nickname forum: AndreiADD De ce dorești să câștigi acest concurs?: Pentru ca imi doresc foarte mult jocurl Deții jocuri asemănătoare?: Nu O adresă de contact: steam: http://steamcommunity.com/id/tocandrei3/ De unde ai aflat de comunitatea noastră?: google
 33. 1 punct
  Nickname forum: Артем Боры De ce doresti sa castigi acest concurs? Pentru ca vreau acest joc. Detii jocuri asemanatoare? Doar CS:GO O adresa de contact: Steam/Forum De unde ai aflat de comunitatea noastra? Bhop pe elitegames.
 34. 1 punct
  Salut, și bine ai venit!
 35. 1 punct
  Ce ziceti? :)) http://sharp.elitegames.ro
 36. 1 punct
  Nickname forum: wake De ce dorești să câștigi acest concurs?: Deoarece vreau sa incerc si eu jocul asta, ca am primit destula reclama pentru el. Sa vedem daca e chiar atat de bun pe cat pare. Deții jocuri asemănătoare?: Nu. O adresă de contact: paul.cosmin20 skype De unde ai aflat de comunitatea noastră?: De la SIXTY.
 37. 1 punct
  Nickname forum: G✘♥ De ce dorești să câștigi acest concurs?: Ca vreau pubg prea mult <3 Deții jocuri asemănătoare?: Da De unde ai aflat de comunitatea noastră?: De la gTc somebody
 38. 1 punct
  Nickname forum:gtc somebody De ce dorești să câștigi acest concurs?:Ca imi place pubg Deții jocuri asemănătoare?:Da De unde ai aflat de comunitatea noastră?: De la cedryk
 39. 1 punct
  Nickname forum: Andrei De ce dorești să câștigi acest concurs?: Pentru ca imi place jocul PUBG Deții jocuri asemănătoare?: Nu. De unde ai aflat de comunitatea noastră?: De la Alexandru.
 40. 1 punct
  Nickname forum: OGLocky De ce dorești să câștigi acest concurs?: Vreau sa-l castig. Deții jocuri asemănătoare?: Nu. De unde ai aflat de comunitatea noastră?: De la playeri.
 41. 1 punct
  Nickname forum: NissQ De ce dorești să câștigi acest concurs?: Să joc şi eu. Deții jocuri asemănătoare?: Nu. De unde ai aflat de comunitatea noastră?: De ceva.
 42. 1 punct
  Nickname forum: Ferkel De ce dorești să câștigi acest concurs?: Mi-am dorit tare mult acest joc, dar din pacate inca, nu mi l-am putut permite. Deții jocuri asemănătoare?: H1Z1 De unde ai aflat de comunitatea noastră?: Surf CS:GO
 43. 1 punct
  Nickname forum: TNT * Killx De ce dorești să câștigi acest concurs?: Ca vreau sa am pubg Deții jocuri asemănătoare?: CS:GO (pe pc ) // GTA V & Battlefiel 1/4 ( pe xbox) De unde ai aflat de comunitatea noastră?: De la sharp
 44. 1 punct
  Salut, bine ai venit!
 45. 1 punct
  Bine ai venit pe comunitatea EliteGames @ România!Nu uita să citești regulamentul forumului, cât și pe al sub-forumurilor.Nu uita să faci și o cerere rank dacă îndeplinești toate condițiile!
 46. 1 punct
 47. 1 punct
  Nume real (optional): Eric Nick: Eric Ore jucate pe server ( EliteGames.Ro/Activity POZA ): Varsta: 17, in ianuarie 18 Steam ID (numeric): STEAM_1:0:38609423Ai citit regulamentul?:Sharp stie!
 48. 1 punct
  Pro activ + ca ne cunoastem de ceva timp si stiu ca este capabil
 49. 1 punct
 50. 1 punct

Board Life Status


Board startup date: August 17, 2017 13:45:54
theme built by archie
×